Bredaseweg 97, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Bredaseweg 97, 4702KP Roosendaal
  • Verkocht
  • Inhoud ca. 406 m3
  • Woonoppervlakte ca. 92 m2
  • Perceel ca. 161 m2

Goed onderhouden, gemoderniseerde en uitgebouwde woning. Voorzien van kunststof kozijnen, isolerende beglazing, recente keuken inrichting in ruime woonkeuken, 3 slaapkamers, moderne sanitaire voorzieningen, voor- en achtertuin (met achterom en berging).

Deze woning is gelegen op korte afstand van het centrum, uitvalswegen, supermarkten en scholen.
Deze woning heeft een inhoud van ca 406 m3, woonoppervlakte ca. 92 m2 en een perceel oppervlakte van 161 m2.

Indeling:

Hal/entree voorzien van meterskast, geheel betegelde toiletruimte (voorzien van wandcloset en fonteintje). Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en ruime woonkeuken. De woonkamer (ca. 23 m2) is voorzien van een laminaat vloerafwerking, spachtelputz wandafwerking en stucwerk plafond.
De ruime woonkeuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap en oven, tevens is hier de aansluiting van den wasmachine. Eventueel is er de mogelijkheid om de woonkamer bij de keuken te betrekken door een doorbraak te maken in de achtergevel.
Vanuit de keuken is de serre toegankelijke van waaruit de achtertuin te bereiken is.

Eerste verdieping:

Overloop van waaruit de drie slaapkamer en de badkamer toegankelijk zijn. Tevens is hier middels een vlizotrap toegang tot de zolderverdieping.
Slaapkamer I (3,6 x 3,5 m) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaat vloerafwerking en behang wandafwerking;
Slaapkamer 2 ( 2,8 x 3,5 m) is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaat vloerafwerking en behang wandafwerking;
Slaapkamer 3 ( 2,1 x 2,6 m) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaat vloerafwerking en behang wandafwerking.
De moderne betegelde badkamer is voorzien van douche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Via vlizo trap te bereiken bergzolder met opstelplaats van de hr cv ketel (bouwjaar ca. 2003)

Bijzonderheden:
Voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
Moderne keukeninrichting
Modern sanitair
Goed onderhouden woning.

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op