Klaproosberg 13, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Klaproosberg 13, 4708 KG Roosendaal
  • Verkocht

Op een zeer gewilde locatie gelegen tussenwoning met voortuin, achtertuin en berging.
Deze woning is gelegen in een moderne jonge kindvriendelijke wijk nabij goed bekend staande (basis)scholen en speelgelegenheid. Nabij de woning treft u voldoende parkeergelegenheid en het Tolbergcentrum. Het betreft hier een nette tussenwoning met een flinke tuin v.v. kunstgras, sierbestrating en berging, een sfeervolle lichte woonkamer met kunststof tuindeuren en open keuken v.v. diverse inbouw, drie slaapkamers en een lichte badkamer met ligbad en tweede toilet op de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping treft u in een vaste kast de opstelling van de cv ketel uit 2015 en de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De woning is geheel v.v. dubbele beglazing.

Indeling

Begane grond

Entree:
Lichte entree van de woning v.v. meterkast (5 groepen, 1 aardlek schakelaar) , toiletruimte en toegang tot de woonkamer. De entree is v.v. een modern laminaat vloer en strakke stucwerk wanden.

Toilet:
Modern betegelde v.v. een wandcloset en fonteintje.

Woonkamer:
Sfeervolle lichte woonkamer met open keuken en kunststof tuindeuren, veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woonkamer treft u de open keuken. De woonkamer is v.v. een laminaat vloer en strakke stucwerk wanden.

Keuken:
L-vormige open keuken aan de voorzijde van de woning v.v. inbouw apparatuur zoals; een gaskookplaat, een elektrische oven en een afzuigkap. De keuken is v.v. een laminaat vloer en strakkestucwerk wanden.

Tuin:
U treft een heerlijke diepe tuin op net noord oosten. De tuin is v.v. een nette sierbestrating en kustgras. Achter in de tuin treft u een stenen berging en een poort naar een gezamenlijke brandgang.

Eerste verdieping
Overloop:
Nette overloop v.v. laminaat vloer en vaste kast. Vanuit de overloop kunt u de drie slaapkamers en badkamer bereiken.

Vaste kast;
In de vast kast treft u de opstelling van de cv ketel en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Slaapkamers:
Op deze verdieping treft u drie slaapkamers, allen v.v. een nette laminaat vloer en keurige spachtelputz wanden. De slaapkamer is voorzien van een ruime kastenwand.

Badkamer:
Lichte badkamer v.v. een ligbad, vaste wastafel met ombouw en een 2e toilet, de badkamer is deels betegeld en v.v. een radiator.

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op