Molenstraat 21c, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Molenstraat 21c, 4701 JL Roosendaal
  • Verkocht

Monumentaal woonhuis gelegen midden in het centrum van Roosendaal. Dit monumentale woonhuis is gebouwd omstreeks 1915 en in de jaren aangepast maar huidige maatstaven.

Het is gelegen in het centrum aan een rustig doodlopend deel van de Molenstraat en geen directe achterburen en patio gelegen achter de woning. Dit woonhuis is voorzien van een twee slaapkamers zeer ruime badkamer, woonkamer en gesloten keuken.

Indeling:

Begane grond:
Via de entree is de hal bereikbaar, deze is voorzien van laminaat vloerafwerking, meterkast en geeft toegang tot de gezellige woonkamer en trapopgang. De gezellige woonkamer is voorzien van een laminaat vloerafwerking, stucwerkwandafwerking en trapkast. Via de woonkamer is de keuken toegankelijk. Keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken. Vanuit de keuken zijn de patio en portaal (met toiletruimte en aansluiting wasmachine) te bereiken.

Eerste verdieping:
Via de overloop is er toegang tot de slaapkamer, badkamer en trapopgang naar de zolder. Slaapkamer is aan voorzijde gelegen voorzien van laminaat vloer en vaste kast onder de trap. De badkamer is grotendeels betegeld en uitgevoerd met douche, ligbad, wastafel en toilet. Via deze ruimte is cv ruimte toegankelijk.

Tweede verdieping:
Via vaste trap is de zolder te bereiken.  De zolder onderverdeeld in twee delen. Tevens voorzien van bergruimten.

Aanvaarding: in overleg.

Gegevens:
Bouwjaar: circa 1915.
Perceeloppervlakte: circa 58 m2.
Inhoud woning: circa 350m3.
Woonoppervlakte ca. 93 m2
Gemeentelijk monument.

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op