Nieuwstraat 37L, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Nieuwstraat 37L, 4701 HR Roosendaal
  • In de verkoop sinds 21/06/2021
  • Verkocht

Wonen hartje stad, in een super tof appartement in een van de mooiste historische gebouwen van Roosendaal? Kom dan eens een kijkje nemen in dit gezellige 2-kamer appartement! De woning beschikt over een entresol vloer met een grote vide, hoge ramenpartijen en een hoog plafond, dus: een perfecte lichtinval. De keuken beschikt over moderne inbouwapparatuur en ook de badkamer is een plaatje. Proef de sfeer van de oude school gecombineerd met een eigentijdse moderne uitstraling. Komt u snel een kijkje nemen?

Een monumentaal statig schoolgebouw gestoken in een modern nieuw jasje. De nieuwe kap refereert naar het oorspronkelijke bouwvolume uit 1906. Ieder voormalig klaslokaal is opnieuw ingevuld als woning. Dit woonproject is genaamd ‘De Expressie’. Met een super uitzicht over de stad en een eigen voorplein met parkeren. Zicht op de watertoren en de televisietoren. Wonen in De Expressie is bijna te mooi om waar te zijn: “een prachtig appartement, met een super ligging”. Een geweldige plek om te wonen, voor jong en oud.

Deze atelierwoning, heeft een prachtige entresol vloer en een grote vide. Het appartement beschikt over een mooie lichte vloer, strak stucwerk wandafwerking en zoals al eerder opgemerkt: een perfecte lichtinval vanwege de mooie hoge ramen. De hal geeft toegang tot de woonkamer en de moderne toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. De ruime woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar de zonne(tuin)kamer, een praktische trapkast en staat in open verbinding met de keuken. De moderne, lichte keuken in een hoekopstelling, beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, combi- oven/magnetron, gaskookplaat en rvs afzuigkap).

Aan de voorzijde van de woning loopt de voormalige gang, met authentieke tegels, die de klaslokalen met elkaar verbond. Dit gedeelte behoort tot de algemene ruimte maar mag gebruikt worden als prive binnenbalkon / fijne zonne(tuin)kamer, en is uitermate geschikt om te genieten met een grote G. De hoge plafonds maken het appartement uniek en zorgen voor een authentieke sfeer en een ruimtelijk gevoel.

Via een trapopgang naar de vide komt u bij de ruime en lichte slaapkamer (ca. 20 m²) met een prachtige glazen balustrade en de modern betegelde badkamer voorzien van douchecabine, vaste wastafel en handdoekradiator. (ca. 7m²). De badkamer geeft toegang tot een separate wasruimte en technische ruimte met cv-ketel en mechanische ventilatie.
Aan de voorzijde van het gebouw op het goed onderhouden voorplein, welke met een monumentaal hekwerk omsloten is, is een eigen parkeerplaats. Tevens op het voorplein is een eigen ruime berging gesitueerd.

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op