Travertijndijk 20, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Travertijndijk 20, 4706 TS Roosendaal
  • In de verkoop sinds 07/01/2021
  • Verkocht

In de gezellige en kindvriendelijke wijk “Sterrebos” ligt deze leuke eengezinswoning, met een tuin op het zuiden. Vlakbij het buitengebied Visdonk, een prachtig stuk natuur, met heide, bos en als hoogtepunt het Rozenven. Bovendien in de nabijheid van uitvalswegen, meerdere basisscholen en een fijn winkelcentrum op loopafstand. Een heerlijke plekje om te wonen en met recht een perfecte combinatie tussen fijn wonen en ontspannen.

Indeling:
Begane grond:

Parkeren doe je hier gewoon recht voor de deur, via een klein tuinpad kom je bij de voordeur. De hal is licht en heeft een lichte sierpleister wandafwerking, en een mooie lichte eikenhouten vloer. Het lange doorlopende raam in de hal zorgt voldoende daglicht, en daardoor is de hal een prettige en lichte ruimte. De hal biedt toegang tot de toiletruimte, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap bevindt zich een kast en daarnaast de toiletruimte.

De toiletruimte heeft een blauw-wit getegelde vloerafwerking, en een witte wandtegel in combinatie met een witte sierpleister wandafwerking. De toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje.

De lichte doorzonwoonkamer (ca. 25 m2) beschikt over een mooie lichte eikenhouten vloer en lichte sierpleister wandafwerking. De ramen aan de achterzijde (zuiden) zorgen voor een prettige lichte sfeer en bieden een prima uitzicht op de achtertuin. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de achtertuin en tot de keuken.

De halfopen keuken (ca 8,5 m2) is licht en modern afgewerkt, en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap, spoelbak, koelkast, en een vriezer. Het grote raam aan de voorzijde biedt een uitzicht op de voortuin, en straat met parkeervakken.

Eerste verdieping:
Via de gesloten vaste trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken.
De overloop heeft een fijne lichtkoepel, die veel daglicht binnen laat en zorgt voor een mooie natuurlijke lichtinval. De overloop is verder voorzien van een mooie houten laminaatvloer en biedt toegang tot de badkamer en de 3 slaapkamers (6 m², 8,5 m² en 14 m²).

De badkamer is licht afgewerkt en voorzien van een blauw-wit getegelde vloerafwerking en witte tegelwand in combinatie met witte sierpleister wandafwerking. Aansluiting voor wasmachine en droger zijn hier aanwezig, evenals een douchecabine, toilet en een wastafel.

De grootste slaapkamer is voorzien van een mooie houten laminaat vloerafwerking en een witte sierpleister wandafwerking. De slaapkamer is voorzien van twee ramen welke uitzicht bieden op de straatkant (de voorzijde van de woning).

De tweede slaapkamer is eveneens voorzien van een mooie houten laminaat vloerafwerking en een witte sierpleister wandafwerking. De kamer is voorzien van twee ramen welke de kamer voorzien van veel daglicht en een mooi uitzicht bieden op de achtertuin (de achterzijde van de woning).

De derde slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning, en is voorzien van een mooie houten laminaat vloerafwerking en een witte sierpleister wandafwerking.

Achtertuin:
De achtertuin heeft een nette omheining, een houten berging en een achterom. De achtertuin is tevens voorzien van plantenborders. Vanwege de ligging op het zuiden heb je hier gedurende de hele dag zon! Je kunt hier al vroeg buiten zitten in een heerlijk lentezonnetje en tot laat in het jaar genieten van de laatste zonnestralen.

Bijzonderheden:
• Volledig voorzien van dubbel glas
• Tuin op het zuiden
• Perceel 140 m2
• Woonoppervlakte ca. 87 m2
• Inhoud ca. 296 m3

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op