Vlettevaart 14, Rucphen

Alle details

  • €  k.k.
  • Vlettevaart 14, 4715 EX Rucphen
  • In de verkoop sinds 26/02/2021
  • Verkocht

Deze toffe twee-onder-een-kap woning is gelegen in Rucphen, met een aanpandige garage, in een rustige woonwijk, wat wilt u nog meer. Fijn wonen, aan de rand van de natuur, en toch met genoeg voorzieningen op loopafstand. Deze uitgebouwde woning beschikt over een zeer ruime garage met daarachter een bijkeuken, een grote leef-keuken, 4 ruime slaapkamers, tuin op het zuiden en is voorzien van maar liefst: 16! zonnepanelen. Als u hier niet enthousiast van wordt, dan weten we het niet meer. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen.

Entree
Fijn parkeren op je eigen ruime oprit om daarna binnen te komen in de lichte hal, met toegang tot de meterkast en woonkamer, en vast trap naar de bovenverdieping. De vloer is voorzien van laminaat, en de wandafwerking is spachtelputz. De toilet is volledig betegeld met een lichte wandtegel, en voorzien van een vast toilet.

Woonkamer
De grote lichte woonkamer in L-vorm (ca. 36 m2) met vaste trapkast beschikt over veel raampartijen en is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer. Aan de achterkant van de woonkamer is er toegang tot de ruime uitgebouwde leef-keuken (ca. 23 m2).

Keuken
Deze grote keuken in hoekopstelling is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: grote spoelbak met kraan, gaskookplaat en afzuigkap, koelkast en beschikt over meer dan voldoende opbergruimte. De keuken is licht en heeft grote raampartijen en is uitermate geschikt om een fijne eethoek te plaatsen en lekker te eten en te genieten.
Via de keuken is er toegang tot de achtertuin en de garage met daarachter een bijkeuken. Op het dak van de uitbouw/keuken liggen maar liefst 16 zonnepanelen. U bespaart op een makkelijke en overzichtelijke manier op uw energierekening, en u bent zeer milieubewust bezig.

Garage met bijkeuken
De ruime inpandige garage (ca. 17 m2) is voorzien van een elektrische roldeur.
De bijkeuken achter de garage heeft een tegelwand- en vloerafwerking, en beschikt over een aansluiting voor wasmachine en droger.

Bovenverdieping
Via de vaste trap in de hal komt op de overloop van de 1e verdieping, deze is voorzien van een nette laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking.

De badkamer beschikt over een licht wandmeubel met wastafel en douche-bad combinatie. De badkamer is geheel betegeld, en heeft een mooie moderne uitstraling.

Slaapkamer 1
(ca. 14 m2) is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer en een lichte wandafwerking met een velux dakraam.
Slaapkamer 2 (ca. 18 m2) is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer en een lichte wandafwerking met een velux dakraam. Hier bevindt zich de CV-ketel (2010), de meterkast van de zonnepanelen en de waterboiler.
Slaapkamer 3 (ca. 8 m2)is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer en een lichte wandafwerking met een velux dakraam.
Slaapkamer 4 (ca. 9 m2) is eveneens voorzien van een mooie lichte laminaatvloer en een lichtwandafwerking met een velux dakraam

De achtertuin (met ligging op het zuiden)
De achtertuin is omheind en volledig voorzien van bestrating. Achterin de tuin bevindt zich een tuinhuis/hobbyruimte. Dit tuinhuis heeft voldoende opbergruimte en is ideaal om te gebruiken als hobbyruimte. Een tuin op het zuiden geeft bovendien gedurende de hele dag zon. Zowel in het voorjaar als najaar kunt u hier al vroeg buiten zitten en genieten van het zonnetje.

Bijzonderheden
– Instapklare twee-onder-een-kapwoning
– 4 slaapkamers
– Tuin op het zuiden
– Inpandige garage
– 16 zonnepanelen
– Grote leef-keuken
– Energielabel C

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op