Wouwseweg 66, Roosendaal

Alle details

  • €  k.k.
  • Wouwseweg 66, 4703 BS Roosendaal
  • Verkocht

Heerlijk rustig wonen en toch hartje stad: deze mooie karakteristieke woning (Amsterdamse school, architect J. Martens) is gelegen aan de Wouwseweg in Roosendaal. De half vrijstaande woning is uitgebouwd, voorzien van dubbelglas en ook nog eens volledig gerenoveerd, wat wil je nog meer. Authentieke elementen zijn nog in de woning terug te vinden, een “chambre en suite” de glas in lood ramen en de houtkachels in de huiskamer, zorgen voor een gezellige sfeer en uitstraling. Is dit jouw droomhuis? Plan dan snel een bezichtiging in!

Indeling:

Parkeer je auto recht voor de deur (gratis) en kom binnen in deze gezellige woning in een van de gezelligste straten van Roosendaal. Via de voordeur kom je in de hal terecht welke je toegang geeft tot de meterkast, de trap naar de eerste etage, de woonkamer en de keuken. De hal is voorzien van een mooie authentieke granitovloer (deze is nog in perfecte staat), wit gestucte wanden en wit geschilderde deuren. In de hal zit ook nog een kelderkast onder de trap. De prachtige glas in lood ramen boven de deur en het hoge plafond in de hal, zorgen voor een nostalgische sfeer, wat past bij dit mooie huis.

Keuken:
Via de lange hal kom je in de grote gezellige keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt de keuken over een aparte toiletruimte met nette tegelvloer. In de bijkeuken is zowel aansluiting voor wasmachine, ook een aansluiting voor een droger aanwezig, en een verwarmingsketel.

Kamer en suite:

De kamer en suite is voorzien van een mooie houten vloer, glas in lood schuifwand, en wit gestucte wanden. Met een woonkamer en suite kan je in één klap extra leefruimte creëren, en de kamer indelen in een apart zit- en eetgedeelte. Zowel in voor- als in de achterkamer is een houtkachel aanwezig, met de nog originele marmeren schouw. Dit zorgt voor een heerlijke intieme en warme sfeer, perfect voor de koude winteravonden. Toegang tot achtertuin via de tuindeuren in de woonkamer, die zorgen voor een prachtige lichtinval en een extra stukje woongenot.

Achtertuin:
Via de bijkeuken kom je in de onderhoudsvriendelijke achtertuin, voorzien van perkjes en een nette erfafscheiding. Achterin de tuin bevindt zich nog een houten tuinhuis met afdakje. In het tuinhuis (12 m²) zit electriciteit/verlichting. De tuin is ook te bereiken via een zij-ingang (poort).

Eerste verdieping:

Via de trap in de hal kom je op de overloop op de eerste verdieping, eveneens voorzien van een mooie houten vloer en wit gestucte wanden. Vandaar uit heb je toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad en een wastafel. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de woning, beschikt over een kleine erker met glas in lood ramen die zorgen voor een unieke sfeer en er is een aansluiting voor een wastafel aanwezig. Op de verdieping zit ook nog een hele diepe inbouwkast waar eventueel een toilet in gemaakt kan worden.

De Wouwseweg is sinds enkele maanden geheel gerenoveerd (gas, water, elektra, riolering en bestrating). Beplanting komt nog planning dec/jan 2020.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1929
• Amsterdamse School (jaren 30)
• Woonoppervlakte ca110 m2
• Perceel ca 189 m2
• Inhoud ca 400 m3
• Volledig voorzien van dubbel glas
• Ruime achtertuin met tuinhuis
• In de buurt van stadscentrum
• parkeren voor de deur en gratis
• woning ligt tegenover een monumentaal pand voorheen klooster (Sint Elisabeth)

Deel deze woning
Op de kaart
Volg ons op