Bas

Onze klanten zeggen over ons dat onze moderne aanpak en creativiteit prettig vinden, maar bovenal onze nuchterheid. In de Roos Makelaardij is dan ook een makelaarskantoor dat laagdrempelig werkt met een helder en open contact naar de opdrachtgevers toe. Zowel bij de verkoop van uw huis als bij aankoop.

De markt is aan het veranderen en wij zijn van mening dat de traditionele makelaarskantoren deze veranderingen niet of niet helemaal volgen. Dit betreft zowel de manier van het aanprijzen van uw woning als het beloningssysteem (courtage) van de makelaar.

Met betrekking tot het aanbieden van uw woning bewandelen wij vaker de moderne wegen maar we verliezen het oude vertrouwde niet uit het oog. We zoeken de grenzen op die de moderne markt van ons vraagt. Ook de social media kanalen zetten we hier graag bij in.

In de Roos voordelen: 

  • het is inzichtelijk wat we doen;
  • inspanningsverplichting voor ons;
  • u bent veel voordeliger uit!

Naast deze moderne aanpak is het uiteraard belangrijk dat u niet teveel kwijt bent bij de verkoop van uw huis. We leggen hier graag aan u uit hoe dit werkt. En wilt u meer over ons weten? We vertellen het u graag tijdens een vrijblijvend kopje koffie: neem contact op.