Over ons

Over In De Roos Makelaardij

De moderne makelaar in Roosendaal met een persoonlijke aanpak. Bij In De Roos Makelaardij in Roosendaal geloven we dat een huis verkopen in deze tijd, een eigentijdse aanpak van makelaars vraagt. Betrokkenheid, transparantie en flexibiliteit zijn daarom verweven in onze werkwijze. Doordat we een persoonlijke benadering combineren met de inzet van moderne kanalen, verkopen we jouw woning snel.

Wat we je nog meer te bieden hebben?

  • Bereikbaar wanneer het jou uitkomt.
  • Scherpe, heldere tarieven.
  • Betrokken en persoonlijk.
  • Integer, altijd een eerlijk advies.
  • Kennis van de woningmarkt in Roosendaal.

 

Over Bas Verbaten
“Al ruim 20 jaar ben ik actief als verkoopmakelaar in Roosendaal, waar ik ook opgegroeid ben en woon. Ik ben dus bekend met de lokale woningmarkt, wat absoluut van pas komt wanneer ik in gesprek ga met klanten. In 2016 richtte ik In De Roos Makelaardij op, omdat het me steeds duidelijker werd dat bestaande makelaarskantoren niet voldoende aan de behoeften van hun klanten voldeden. Om maar een voorbeeld te noemen: bijna iedereen werkt overdag, maar ’s avonds en in de weekenden zijn makelaarskantoren in Roosendaal meestal niet bereikbaar. Ik wil juist op de momenten dat mijn klanten me nodig hebben bereikbaar voor hen zijn. Ik merk dat onze persoonlijke werkwijze erg gewaardeerd wordt.”

Gecertificeerd makelaar in Roosendaal

In De Roos Makelaardij is geregistreerd bij de stichting VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars, en bij brancheorganisatie Vastgoedpro. Daarnaast zijn we gecertificeerd NRTV Taxateur en aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Ook voor woningtaxaties kun je dus bij ons terecht.

Volg ons op
Afspraak maken