x VERKOCHT Begoniastraat 40
Begoniastraat 40, 4702 CD Roosendaal

· Huis (Verkocht)
VERKOCHT

Op zeer goede locatie aan de Begoniastraat op korte loopafstand van het stadscentrum mogen wij in deze gewilde wijk deze leuke recent gemoderniseerde “starterswoning” met berging, tuin op het noord-westen met achterom aanbieden. De woning is tevens uitgebouwd.
De woning is goed onderhouden, deels voorzien kunststof kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken. Drie slaapkamers, moderne keuken en badkamer en vast trap naar de zolder.
Indeling:
Begane grond:
Hal met trapkast en meterkast, Toiletruimte voorzien van modern hangend toilet. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en de ruime keuken (circa 5,6 x 2,65 meter) met tegelvloer, modern keukenblok met onder andere gaskookplaat met combi-oven, afzuigkap, vaatwasser en koel-vries combinatie tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine. Via de keuken zijn de hal en de achtertuin bereikbaar. De woonkamer is een lichte doorzonwoonkamer (circa 3,6 x 8.16 meter) voorzien van een moderne laminaatvloerafwerking en stucwerk wand- en plafond afwerking.
Eerste verdieping:
Overloop van waaruit de 3 slaapkamers en de douche ruimte bereikbaar zijn. De slaapkamers ( oppervlakte ca. 11 m2, 11 m2 en 8 m2 zijn allen voorzien van een moderne laminaat vloerafwerking.
De geheel betegelde doucheruimte is voorzien van nette doucheruimte en wastafelmeubel.
Tweede verdieping
Via de vaste trap is de zolder bereikbaar. Hier is de opstelling van de hr cv ketel (Nefit).
Bijzonderheden :
Bouwjaar ca. 1960;
Inhoud ca. 337 m3;
Woonoppervlakte ca. 93 m2;
Perceel ca. 163 m2

Hr cv ketel, bouwjaar;
Deels kunststof kozijnen;
Grotendeels rolluiken;
Grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
Toelichtingsclausule NEN2580:
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.

Locatie

Contact

Uw bericht is succesvol verzonden

Vergelijkbare huizen (63)