x VERKOCHT Dominéstraat 11
Dominéstraat 11, 4701 JC Roosendaal

· Huis (Te koop)
VERKOCHT

Monumentaal herenhuis gelegen midden in het centrum van Roosendaal. Dit monumentale herenhuis is omstreeks 1890 gebouwd en vanaf 2003 gemoderniseerd.
Het is gelegen in het centrum maar u heeft geen directe achterburen, afsluitbare parkeerplaats voor 4 a 5 auto’s op eigen terrein, diepe achtertuin en alle op loopafstand bereikbaar. Dit herenhuis is voorzien van een zestal slaapkamers zeer ruime woonkamer en ruime kelder.

Dit herenhuis is in 1890 in gebruik genomen als woonhuis, maar heeft in de loop van de jaren diverse bestemmingen gehad. Omstreeks 2003 is de woning van werkruimte weer getransformeerd tot woonhuis.

Indeling:
Begane grond:

Via de entree is de riante hal bereikbaar, deze is voorzien van tegelvloer, meterkast en geeft toegang tot de ruime woonkamer, gang met daaraan toiletruime, trapopgang, toegang tot de kelder, de woonkamer, en de keuken.
De ruime en lichte woonkamer (circa 65 m2) is voorzien van eikenhouten vloer, spachtelputz wandafwerking en stucwerkplafond. Via de dubbele tuindeuren is de diepe achtertuin te bereiken.
Gesloten keuken met moderne keukeninrichting en vanuit hier is de bijkeuken te bereiken. Hier is de opstelling van hr cv ketel en toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn de 2/3 slaapkamers, badkamer, wasruimte, trapopgang en toiletruimte bereikbaar.
De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 22m2, 18 m2 en 11m2,

Tweede verdieping:
Via vaste trap is de ruime centrale overloop te bereiken. Vanuit de centrale overloop zijn de drie slaapkamers en doucheruimte met toilet te bereiken

Aanvaarding: in overleg.
Gegevens:
Bouwjaar: circa 1890.
Perceeloppervlakte: circa 510 m2.
Inhoud woning: circa 1.260 m3.
Gemeentelijk monument.

Locatie

Contact

Uw bericht is succesvol verzonden

Vergelijkbare huizen (56)