x VERKOCHT Nieuwe Markt 88a
Nieuwe Markt 88A, 4701 AM Roosendaal, Nederland

· Appartement (Verkocht)
VERKOCHT

Midden in het centrum van Roosendaal, bevindt zich op de 1e woonlaag dit instapklare tweekamerappartement.

Het appartement is zeer netjes afgewerkt en van de ruimtes is optimaal gebruik gemaakt. De keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken voorzien en de badkamer is volledig gemoderniseerd.

De centrale entree bevindt zich aan de Nieuwe Markt, en biedt toegang tot de berging, de gezamenlijke fietsenstalling en de trapopgang. Via de trapopgang heeft men toegang tot de galerij aan de achterzijde, waarlangs het appartement te bereiken is.

Entree/Hal:

De hal geeft toegang tot de meterkast, de keuken, de badkamer, de woonkamer en de slaapkamer. Het gehele appartement met uitzondering van de badkamer is voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking.

Keuken:

De keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van nette inbouwkeuken met van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en tevens is hier de opstelling van de gasgestookte geiser.

Badkamer:

De gemoderniseerde badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel, hangtoilet, douchecabine en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Woonkamer:

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht over de Nieuwe Markt.

Slaapkamer:

De slaapkamer is rustig gelegen aan de achterzijde van het appartement. De ramen zijn voorzien van rolluiken.

 

Kenmerken:

– Instapklaar tweekamerappartement
– Gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing.
– De ramen aan de galerijkant zijn voorzien van rolluiken.
– Verplichte bijdrage VVE  volgens opgave € 79,- per maand (Dit is voor voorschot stookkosten, reservering groot onderhoud, opstalverzekering, schoonmaken centrale ruimtes,   glazen wassen etc.)
– Af te sluiten berging in de kelder van het appartementencomplex (ca. 5 m2).

 

Locatie

Contact

Uw bericht is succesvol verzonden

Vergelijkbare huizen (66)