x VERKOCHT Roemer Visscherlaan 29
Roemer Visscherlaan 29, 4707 BX Roosendaal, Nederland

· Appartement (Verkocht)

Op rustige locatie in de wijk “de Kroeven” gelegen 2 kamer appartement met balkon (6m2) op zuidwesten, van bouwjaar 1977 met een woonoppervlakte van ca. 44 m2 en berging op de begane grond.

De centrale entree bevindt zich aan de Roemer Visscherlaan, en biedt toegang tot de berging en de trapopgang. Via de trapopgang heeft men toegang tot de galerij aan de achterzijde, waarlangs het appartement te bereiken is.

Entree/hal:

De hal geeft toegang tot de meterkast, slaapkamer, de badkamer en de woonkamer met open keuken. Het gehele appartement met uitzondering van de badkamer is voorzien van een laminaatvloer afwerking.

Woonkamer:
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartementencomplex en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Vanuit hier is ook balkon bereikbaar.

Keuken:
De open keuken is vanuit de woonkamer bereikbaar en van elkaar gescheiden via een bar. De keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken welke is voorzien van een keramische kookplaat, oven, afzuigkap, spoelbak en koelkast.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel, toilet, douche, elektrische boiler (huur) en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Slaapkamer:

De slaapkamer is rustig gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Bijzonderheden van het appartement:

Woonoppervlakte ca. 44 m2
Bouwjaar 1977
Voorzien van isolerende beglazing
Servicekosten € 130 per maand (met stookkosten en waterverbruik)

Locatie

Contact

Uw bericht is succesvol verzonden

Vergelijkbare huizen (63)