X VERKOCHT Stoopstraat 69
Stoopstraat 69, 4702 SP Roosendaal

· Huis (Verkocht)
Verkocht

Rustig gelegen, op korte afstand van het stadscentrum en NS-station, halfvrijstaande woning, geheel omheinde tuin met zij-ingang en stenen berging.
Dit halfvrijstaande woonhuis is voorzien van ruime woonkamer met houtkachel, ruime gesloten keuken, bijkeuken, badkamer, 3 slaapkamers en diepe zonnige achtertuin op het westen.

Indeling:

Hal/entree met meterkast (3 groepen), trapopgang en aansluitend toegang tot de woonkamer.
De woonkamer van ca. 31 m2 is voorzien houtkachel en vaste kast. Verder is er toegang tot de keuken.

De aangebouwde keuken is voorzien van een eenvoudige inbouwkeuken en geeft toegang aan de achtertuin en de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien wasmachine aansluiting en aansluiting geiser. Via de bijkeuken is de badkamer toegankelijk. De badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met douche, ligbad en toilet.

De geheel omheinde tuin met zij-ingang geeft toegang tot de stenen berging (aangebouwd aan de woning) en is voorzien van een terras.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de toilet ruimte. De ouderslaapkamer met vaste kast bevindt zich aan de voorzijde. Aan de achterzijde en zijkant bevinden zich de overige 2 slaapkamers. Te

Overige bijzonderheden:
– Perceel 180 m2
– Woonoppervlakte ca. 91 m2
– Inhoud ca. 385 m3
– Deels voorzien van rolluiken.
– Begane grond vloeren zijn voorzien van beton.
– Zonnige tuin op het westen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie

Contact

Uw bericht is succesvol verzonden

Vergelijkbare huizen (63)