VERKOCHT Waterstraat 134
Waterstraat 134, 4702 TX Roosendaal, Nederland

· Huis (Verkocht)
Verkocht

Deze uitgebouwde starterswoning met eigen achterom is gelegen in een rustige straat op korte (loop)afstand van het stadscentrum en centraal station.

Deze woning is omstreeks 1906 gebouwd en is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing woonkamer, keukenruimte, inpandige berging en op de eerste verdieping tweetal slaapkamers en bergzolder.

Verder moet er rekening worden gehouden met de nodige kluswerkzaamheden. Een echte woning voor een handige koper die van aanpakken weet.

De woning is gelegen aan een rustige straat nabij scholen, “Burgemeester Coenenpark” met veel groen en speelgelegenheid, Rondom de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Begane grond

Hal/entree afgewerkt met een plavuizenvloer met meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer (oppervlakte 24 m2) is voorzien van betonnen vloer, vaste kast en toegang tot de doucheruimte. Vanuit de woonkamer is de ruime keuken bereikbaar. De keuken geeft toegang tot portaal met daaraan toiletruimte, ruime inpandige berging en toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Via de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers, bergkast en middels semi vaste trap toegang tot de bergzolder.

De hoofdslaapkamer (ca. 14 m2.) is aan de voorzijde gelegen. De 2e slaapkamer (ca. 11 m2.) is aan de achterzijde gelegen.

Tweede verdieping

Vanuit de overloop heeft u toegang tot de bergzolder.

Buiten

De woning heeft een ruime achtertuin. De achtertuin is op het oosten gelegen en is bereikbaar via eigen achterom.

Bijzonderheden:

– Inhoud ca. 386 m3;
– Woonoppervlakte ca. 103 m2
– Perceel ca. 185 m2
– Voorzien van isolerende beglazing;
– gelegen in rustige straat
– Bouwjaar ca. 1906

Locatie

Contact

Uw bericht is succesvol verzonden

Vergelijkbare huizen (61)