x VERKOCHT Wouwseweg 144
Wouwseweg 144, 4703 BX Roosendaal

· Huis (Verkocht)
VERKOCHT

Deze halfvrijstaande woning met ruime garage (ca. 33 m2) gelegen aan de Wouwseweg in Roosendaal.

De woning heeft een inhoud van ca. 304 m3, woonoppervlakte van ca. 83 m2 en is gelegen op een perceel van totaal 217 m2. Dit woonhuis is herbouwd omstreeks 1995.

De woning is voorzien van woonkamer, slaapkamer badkamer keuken op de begane grond. De eerste verdieping betreft een volledige open ruimte, waar eenvoudig een tweetal slaapkamers te maken zijn.

De ideale woning voor de handige starter of de belegger op de woningmarkt.

Indeling:

Hal/entree met meterkast toegang tot de trapopgang, slaapkamer en woonkamer. De slaapkamer begane grond is ca. 24 m2 en voorzien laminaat vloerafwerking en behang wandafwerking
Woonkamer is momenteel gelegen aan de achterzijde en voorzien van laminaat vloerafwerking en toegang tot de open keuken. Vanuit de keuken is de badkamer te bereiken. Deze is geheel betegeld en voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

1e verdieping:

Via vaste trap bereikbaar. Dit is momenteel één grote open ruimte met opstelling cv ketel. Hier zijn eenvoudig een tweetal slaapkamers te maken.

Buiten:

Via oprit aan zijkant van de woning bereikbare achtertuin met grote garage/berging van 33 m2. Deze is voorzien van betonnen vloer, in spouwmuren opgetrokken en en voorzien van plat dak en elektrisch bedienbare garagedeur.

Oplevering kan per direct.

Met opknapwerkzaamheden dient rekening gehouden te worden. Tevens is het perceel belast met een recht van uitweg ten gunste van Wouwseweg 142.

Locatie

Contact

Uw bericht is succesvol verzonden

Vergelijkbare huizen (63)